Yhtiöt

Realia Management

Realia Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti eri puolilla Suomea yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on muun muassa asunto- ja toimitilakiinteistöjen yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä, rahastoyhtiöitä, pankkeja ja muita alan toimijoita. Palveluitamme ovat ylläpidon johtaminen, asuntovuokraus- ja taloushallintopalvelut sekä toimitilavälitys ja arviointipalvelut. Kuluttaja-asiakkaita asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa Realia Management palvelee Realia Asuntovuokraus -brändillä.

https://www.realiamanagement.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme 40 paikkakunnalla Suomessa 700 asiantuntijan voimin. Erilaisia taloyhtiöitä palveluidemme piirissä on noin 6700 pitäen sisällään noin 150 000 kotia ja yli 400 000 asukasta.  Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Asiakastyytyväisyys on Realia Isännöinnin toiminnan perusta. Mittaamme asiakkaidemme saamaa palvelua jatkuvasti, ja teemme säännöllisesti toimenpiteitä tarjotaksemme alan parhaan asiakaskokemuksen.

https://www.realiaisannointi.fi/

Huoneistokeskus

Huoneistokeskus on kiinteistönvälitysalan uranuurtaja, joka toi nykymuotoisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Edelläkävijänä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaa tämän päivän sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Huoneistokeskus on jo vuodesta 1953 ollut mukana monen suomalaisen elämän tärkeimmässä kaupassa. Olemme kiinteistönvälitysalan ehdoton ammattilainen, ja suurin osa välittäjistämme on suorittanut LKV-tutkinnon. Koko toimintaamme ohjaavat arvomme aktiivisuus, ammattitaito ja asiakastyytyväisyys, joiden mukaan kehitämme liiketoimintaamme.

http://www.huoneistokeskus.fi/

Hestia

Vuonna 2007 perustettu Hestia toimii Ruotsissa tarjoten kiinteistöomaisuuden hallintaan ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistösijoittajille, käyttäjäomistajille ja kiinteistöjen vuokralaisille. Hestian palveluksessa työskentelee yli 130 asiantuntijaa yhteensä noin 30 paikkakunnalla. Yrityksen toiminnassa korostuvat vahva asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelu ja asiakaskokemuksen merkitys. Realia Group osti Hestian helmikuussa 2017.

http://www.hestia.se/