Yritys

Realia Group on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa. 

Realia Group -konserniin kuuluvat Suomessa Realia Isännöinti, Realia Management ja Huoneistokeskus. Ruotsin liiketoiminnoista vastaa Hestia. 

Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, kiinteistö-, asunto- ja toimitilakohteiden yksityiset ja julkiset omistajat ja käyttäjät sekä rahastoyhtiöt, pankit ja monet muut kiinteistösektorin toimijat sekä kuluttajat. Yhteistä kaikille konserniyhtiöillemme on asiakaskokemuksen merkitys palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä. Parempaa asiakaskokemusta rakennetaan panostamalla asiakaslähtöiseen palvelutuotantoon, aktiivisen palvelukulttuurin kehittämiseen ja vahvaan ammattitaitoiseen toimintaan. Haluamme olla oman alamme asiakaspalvelun edelläkävijä. 

Realia Group -konsernin palveluksessa työskentelee noin 1 600 asiantuntijaa, ja konsernin liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa. Realia Groupin omistaa pohjoismainen pääomasijoitusrahasto Altor Fund IV.