Code of Conduct

Realia Group -konsernin visiona on olla pohjoismainen kiinteistötoimialan ja asumisen johtava edelläkävijä, joka tunnetaan vahvasta sisäisestä kulttuuristaan sekä arvoistaan ja joka tarjoaa alan parhaita asiakas- ja henkilöstökokemuksia jatkuvan kehityksen ja kehittymisen kautta.

Toiminta kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönvälityksen alalla perustuu asiantuntemukseen ja luottamukseen. Varmistamme liiketoimiemme kestävyyden ja vastuullisuuden noudattamalla yhdessä sovittuja liiketoimintaperiaatteita ja eettisiä toimintatapoja. Samalla luomme pohjan yhtiön tulevalle menestykselle.

Realia Groupin Eettiset Liiketapaperiaatteet (Code of Conduct) koskevat päivittäisiä toimiamme kaikissa Realia Group -konsernin liiketoiminnoissa ja yrityksissä Suomessa ja Ruotsissa.

Kaikki Realia Group -konsernin työntekijät sitoutuvat noudattamaan näissä toimintaohjeissa määritettyjä periaatteita. Edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme ja sidosryhmiltämme sitoutumista näihin tai vastaaviin yleisesti hyväksyttyihin eettisiin liiketapaperiaatteisiin.

Me kaikki teemme pieniä ja suuria valintoja joka päivä. Noudattamalla yhdessä määritettyjä periaatteita voimme varmistaa, että konserniin kuuluvien yritysten hyvä maine säilyy ja vahvistuu.