Lakimies

Sijainti: 
Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 
04.08.2019

Haemme nyt konsernin lakiyksikköön Helsinkiin 

LAKIMIESTÄ

Tuet lakiasioissa konsernin kiinteistöjohtamisessa sekä kiinteistönvälityksessä toimivia yhtiöitä sekä keskitettyä konsernihallintoa. Konsernilla on tytäryhtiöitä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Baltian maissa.

Sinulla on OTM-tutkinto sekä usean vuoden kokemus lakimiehen tehtävistä. Erityisesti toivomme sinulta kokemusta sekä osaamista sopimusoikeudellisista, yhtiöoikeudellisista sekä compliance- asioista. Aiempi kokemus kiinteistöalasta sekä muun muassa yrityskaupoista on sinulle eduksi. Aito mielenkiinto alaa kohtaan on keskeinen edellytys. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Neuvonantajan roolissa tuet johtoa ja esimiehiä päätöksenteossa, seuraat toiminnan lainmukaisuutta sekä Realia Group - konsernin toimintaohjeiden noudattamista sekä varmistat henkilöstön lakiosaamisen tason koulutusten ja neuvonnan avulla.  Toimit osana kolmen hengen lakitiimiämme ja raportoit konsernin talousjohtajalle.

Työotteeltasi olet aktiivinen ja kykenet ottamaan kokonaisvaltaisesti hoitoosi vastuualueesi. Olet kehitysmyönteinen ja käytännönläheinen ongelmanratkaisija. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa.  Tehtävässä menestyäksesi sinulla on joustava ja itsenäinen työskentelytapa sekä vahva priorisointikyky. Olet myös tiimipelaaja ja haluat kehittää tiimin toimintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää konsernia. Työsi tueksi saat ammattitaitoisen tiimin sekä ison konsernin edut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Sebastian Krapf puh. 040 747 69 78 soittoaikana perjantaina 5.7. klo 9-10.

Hae tehtävää viimeistään 4.8.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?61c39e9c.
Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Mahdollisuuksien mukaan käymme hakemuksia läpi ja etenemme hakuprosessissa jo hakuaikana.