Kirjanpitäjä

Sijainti: 
Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 
31.03.2019

Vahvaa kasvuamme tukemaan haemme Helsinkiin Pitäjänmäen pääkonttorillemme

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat konsernin taloushallinnossa laajasti eri kirjanpitotehtävät mukaan lukien tytäryhtiöiden tilinpäätökset. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset osallistumaan myös talousprosessien ja kirjanpitojärjestelmien kehittämiseen.

Odotamme sinulta taloushallinnon osaamista ja vankkaa kokemusta kirjanpitotehtävistä. Tehtävässä menestymistäsi tukee lisäksi soveltuva kaupallinen koulutus. Tehtävässäsi tarvitset vahvaa organisointi- ja paineensietokykyä, sillä työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikataulut. Sinulla on itsenäinen ja järjestelmällinen ote työhön sekä liiketoimintalähtöinen asenne.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana mukavaa tiimiämme sekä ammattitaitoista ja kehittyvää konserniamme. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ison asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistuneen asiantuntijapalvelukonsernin mukana.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sari Ståhlberg puh. 050 403 2779 soittoaikoina keskiviikkona 20.3. klo 13-14 ja 27.3. klo 11-12.

Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a5b9a4a4.
Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.