ICT-projektipäällikkö

Sijainti: 
Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 
04.11.2018

Haemme Helsinkiin Pitäjänmäen pääkonttorillemme

ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

konsernin tietohallintoyksikköön.

Realia Group -konsernissa toimii useita yrityksiä, joiden tueksi tietohallintoyksikkömme tekee laaja-alaisesti kehitystehtäviä. Projektipäällikkönä pääset mukaan toteuttamaan monipuolisia kehityshankkeita, kuten teknologia- ja sovellusprojekteja sekä liiketoimintaprosessien kehittämisprojekteja. Tehtävän myötä saat erittäin hienon mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä ympäristössämme ja tukemassa konsernimme yrityksiä. Samalla pääset kasvattamaan omaa osaamistasi usealta osa-alueelta.

Tehtäviisi kuuluvat liiketoimintayksiköitä tukevien kehitysprojektien hallinnointi ja vetovastuu. Käyt jatkuvaa vuoropuhelua liiketoimintojen kanssa heidän tarpeistaan ja odotuksistaan, teet esiselvityksiä ja viet eteenpäin tarpeellisia kehitysprojekteja. Laadit projektisuunnitelmat, vastaat projektien aikatauluttamisesta, resursoinnista sekä koordinoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun muassa liiketoimintojen, tietohallintoyksikön sekä ulkoisten järjestelmätoimittajien kanssa. Projektit vaihtelevat suuresti sisällöltään ja laajuudeltaan. Vastaat myös kehitysprojekteihin liittyvien toimintamallien kehittämisestä ja jalkauttamisesta sekä osallistut tietohallintoyksikön päivittäiseen työhön.  

Sinulla on jo hankittua kokemusta projektipäällikön tehtävistä vaihtelevien kehitysprojektien parissa ja näyttöä onnistumisista. Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva koulutustausta tekniseltä tai kaupalliselta alalta sekä hyvä englannin kielen taito. Projektityön osaamisen sertifikaatin ja kiinteistöalan järjestelmäosaamisen katsomme eduksesi.

Tarvitset tehtävässäsi vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä suunnitelmalliseen ja organisoituun työskentelyyn. Kokemuksesi tuoman varmuuden kautta kykenet esittämään oikeita kysymyksiä ja perustelemaan näkemyksesi. Olet todellinen tiimityöskentelijä ja jaat tietoa avoimesti muille.    

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, jossa pääset kehittämään niin työvälineitä kuin toimintatapojakin. Pääset osaksi Realian kasvavaa ja kehittyvää konsernia, jossa työtäsi tukee ammattitaitoinen tiimi. 

Hae tehtävää 4.11.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a2f8c50d.Liitä mukaan hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Pulkkinen, puh. 050 651 51 keskiviikkona 17.10. klo 13.30-14.30 ja perjantaina 26.10. klo 13.30-14.30.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.