ICT-päällikkö

Sijainti: 
Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 
28.10.2018

Kasvuamme tukemaan haemme pääkonttorillemme Helsingin Pitäjänmäelle

ICT-PÄÄLLIKKÖÄ

konsernimme tietohallintoyksikön sovelluspalveluihin.

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä tulet vastaamaan konserniyritysten sovelluspalveluista ja toimimaan sovelluspalveluja tuottavan tiimin esimiehenä. Toimit tehtävässäsi myös ICT Business Partner –roolissa liiketoiminnan johtoryhmässä. Raportoit suoraan konsernin tietohallintojohtajalle.

Konsernimme yritysten kasvaessa ja kansainvälistyessä myös konsernin tietohallinto ja sen yhteiset palvelut kaipaavat kehittämistä, joten sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan jotakin uutta tiimisi kanssa.

Tiimisi vastaa sovelluspalvelujen kehittämisestä sekä palvelutuotannosta. Palvelutuotanto sisältää mm. ylläpidon ja tuen liiketoiminnan pääkäyttäjille, sovellusten testauksen ja liiketoiminnan tuen käyttöönotoissa. Tiimisi tuottaa sovelluspalveluja kaikille konserniyhtiöille. Tiimin keskeisiä tehtäviä ovat myös toimittajayhteistyön ohjaaminen sekä tiivis yhteistyö konserniyritysten sidosryhmien kanssa. Tiimi koostuu asiantuntijoista ja palveluvastaavista, joilla on vahva ammattitaito.

Tehtävässäsi vastaat ammattitaitoisella otteella palvelujen tuottamisesta, koordinoinnista ja johtamisesta sekä motivoit tiimiä kohti hyviä suorituksia. Vastaat palvelujen kehittämisestä konsernitasoisiksi ja ammattimaisiksi mm. ITIL- ja SIAM-menetelmien avulla.

Odotamme sinulta:

  • vähintään 3 vuoden esimieskokemusta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja näyttöjä menestyksekkäästä esimiestyöstä, palvelujen johtamisesta ja muutosjohtamisesta
  • kokemusta palvelujen johtamisesta ja palvelujen vahvasta kehittämisestä
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
  • yhteistyökykyä ja kykyä toimia erilaisten sidosryhmien tukena
  • hyviä viestintä- ja organisointitaitoja
  • positiivista, joustavaa ja valmentavaa asennetta
  • kokemus sovellusmigraatioista ja yritysintegraatioista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Työsi tueksi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin sekä ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet.

Toivottu aloittamisajankohta on mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Satu Palviainen, puh. 040 8264105, tiistaina 16.10.2018 klo 15-16 ja torstaina 25.10.2018 klo 16-17.

Hae tehtävää 28.10.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1e2e2f1a