Om företaget

Realia Group-koncernen är Nordens största expert på tjänster inom förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler. Vi erbjuder våra kunder heltäckande lösningar inom ovannämdna områden.

I koncernen Realia Group ingår Realia Isännöinti, Realia Management och Huoneistokeskus i Finland. Hestia ansvarar för affärsfunktionerna i Sverige.

Våra kunder är bostads- och fastighetsaktiebolag, privata och offentliga ägare och användare av fastigheter, bostäder och verksamhetslokaler samt fondbolag, banker och andra aktörer inom fastighetssektorn inklusive slutanvändare av bostäder. Alla våra företag  utvecklar sina tjänster och produkter med fokus på bättre kundupplevelse. Hur kunden upplever vår service baserar sig på vår förmåga att utveckla kundorienterade tjänster, en aktiv servicekultur och en gedigen, yrkeskunnig verksamhet. Vi har som klart mål att vara en föregångare inom kundservice i vår bransch.

Realia Group-koncernen sysselsätter ungefär 1 600 experter och koncernen omsätter över 130 miljoner euro. Realia Group ägs av den nordiska kapitalinvesteringsfonden Altor Fund IV.