Nicolas Chandou ledamot i styrelsen för Realia Group

Nicolas Chandou har utnämnts till styrelseledamot i Realia Group fr.o.m. 1 februari 2018. Franska Chandou (f. 1979) har senast varit Chief Financial Officer 2011-2017 för den franska koncernen Foncia, som är verksam inom fastighetsbranschen. Före det arbetade Chandou inom finanssektorn som direktör på Hawkpoint 2007-2011 och som Associate på Bank of Amerika 2004-2007.

Realia Groups styrelseledamot Risto Siivonen lämnade styrelsen den 1 februari 2018.

Som styrelseledamöter i Realia Group fortsätter Bengt Maunsbach (ordf.) delägare i Altor som är Realia Group-koncernens huvudägare, Niko Mokkila, direktör på Altor samt Heikki Malinen, Posti Group Abp:s verkställande direktör och Anna Salmi direktör för kundrelationer på Stockmann Oyj Abp.

”Realia Group har som mål att expandera kraftigt i Norden och koncernen vill erbjuda de bästa experttjänsterna inom fastighetsförvaltning och -förmedling i Norden. Nicolas Chandous bakgrund och kunnande är ett värdefullt tillskott i Realia Groups styrelse”, säger styrelseordförande Bengt Maunsbach.

Mer information:

Bengt Maunsbach, styrelseordförande, Realia Group Oy, tfn +46 (0)73 0799 115.

Realia Group Oy är Nordens största expertkoncern för tjänster inom förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler. I Realia Group ingår Huoneistokeskus, SKV Fastighetsförmedling, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti och Realia Management. Ober-Haus och Hestia ansvarar för affärsverksamheterna i Baltikum, Sverige och Norge. Realia Group omsätter årligen cirka 114 miljoner euro och sysselsätter över 1 900 personer. Gemensamt för alla företag är att de betonar kundnöjdheten, som uppnås genom skräddarsydda produkter samt aktiv och professionell service. www.realiagroup.fi