Marjo Pääkkö utsedd till personaldirektör för Realia Group-koncernen

Till ny personalchef och medlem av ledningsgruppen för Realia Group-koncernen har PeM, PK Marjo Pääkkö utsetts.  Hon påbörjar sitt uppdrag senast 13.2.2020.  Pääkkö kommer till Realia Group från uppdraget som personaldirektör på Schenker.

”Vi är mycket nöjda med att få Marjo Pääkkö som personaldirektör för Realia Group. Personalnöjdhet och gott ledarskap spelar en central roll för tillväxten för Realia Group och här stärker Marjos erfarenhet och kompetens koncernen på ett utmärkt sätt. Vi vill bli en allt starkare koncern som erbjuder sakkunnigtjänster inom fastighetsledning och fastighetsförmedling och hennes bakgrund stöder på ett utmärkt sätt utvecklingen av Realia Group och dess koncernbolag”, konstaterar Kari Virta, verkställande direktör för Realia Group.

”Boende är en av de mest avgörande faktorerna för människors livskvalitet. Som marknadsledare inom sin bransch har Realia Group en viktig roll inom att utveckla fastighetstjänster så att de motsvarar framtida behov. Det etablerade målet att växa och bli ännu mer internationellt gör Realia Group till en mycket intressant aktör. Det är fantastiskt att få utveckla Real Group till den bästa koncernen inom sina branscher tillsammans med kunderna, den kunniga personalen och de sakkunniga”, säger Marjo Pääkkö. 

Som personaldirektör kommer Marjo Pääkkö att ansvara för HR-frågor inom Realia Group-koncernen i samtliga länder där koncernen har verksamhet. Hon rapporterar till den verkställande direktören för Realia Group.
 

Mer information:

Kari Virta, verkställande direktör, Realia Group Oy, tfn 040 75101853