Huom! Kiinteistönvälitys och Huoneistokeskus förenar sina krafter – Huoneistokeskus växer på riksnivå

Från och med den 1 september 2021 förenar Huom! Kiinteistönvälitys Oy och Huoneistokeskus Oy sina krafter under varumärket Huoneistokeskus. I samband med fusionen blir Huoneistokeskus en ännu starkare aktör på fastighetsförmedlingsmarknaden och erbjuder sina kunder förmedlingstjänster över hela Finland. Både Huom! Kiinteistönvälitys och Huoneistokeskus ingår i Realia Group-koncernen.

Huoneistokeskus hör till förmedlingsbranschens mest ansedda och äldsta varumärken och är framför allt känt för sina yrkeskunniga mäklare. Fusionen mellan Huom! Kiinteistönvälitys och Huoneistokeskus gör Huoneistokeskus till en ännu starkare aktör på den finska fastighetsförmedlingsmarknaden.

– Genom att slå samman varumärkena kan vi betjäna finländare som vill byta hem ännu bättre runt om i landet och samtidigt erbjuda våra mäklare moderna verktyg. I fusionen samlar vi bästa praxis under ett varumärke och kan satsa mer på vår närvaro på riksnivå och på lokal expertis, säger verkställande direktör Kari Virta vid Realia Group.

Marina Salenius är ansvarig affärsdirektör för fastighetsförmedlingen vid Realia Group och fortsätter i sin nuvarande roll, där hon rapporterar till Realia Groups verkställande direktör Kari Virta.

 

Mer information:
Kari Virta, verkställande direktör, Realia Group, tfn 040 751 18 53, fornamn.efternamn(at)realia.fi
Marina Salenius, affärsdirektör, Huoneistokeskus, tfn 040 738 17 76, fornamn.efternamn(at)huoneistokeskus.fi