Realia Services toimittajakirje

Realia Group keventää juridista rakennettaan

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Osana Realia Group Oy:n kehitysohjelmaa konserni keventää juridista rakennettaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Realia Management Oy ja Realia Isännöinti Oy sulautuvat yhdeksi juridiseksi yhtiöksi 31.12.2020. Uuden yhtiön nimeksi tulee Realia Services Oy.

Realia Management ja Realia Isännöinti säilyvät aputoiminiminä ja jatkavat toimintaansa normaalisti. Realia Managementiä johtaa jatkossakin liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen ja Realia Isännöintiä liiketoimintajohtaja Veli Huotari.

Fuusion jälkeen Realia Management Oy:n liiketoiminta jatkuu uudessa yhtiössä, joten sen laskut tulee tammikuusta 2021 alkaen lähettää Realia Services Oy:lle (y-tunnus 0871684-7).

Realia Isännöinti Oy:n Y-tunnus ja verkkolaskuosoite säilyvät ennallaan, mutta yrityksen nimi muuttuu Realia Services Oy:ksi. Vuoden 2020 laskut lähetetään nykyisillä laskutustiedoilla. Muutos ei vaikuta Realian isännöimien talo- ja kiinteistöyhtiöiden laskutukseen.

Vastaanotamme laskut sähköisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite 00370871684708716
OVT-tunnus 00370871684708716
Operaattori Basware Oyj
Välittäjän tunnus BAWCFI22

Kaikilla laskuilla tulee näkyä selkeästi tilauksen tekijän tai sopimusyhteyshenkilön nimi tai sähköpostiosoite. Lisäksi laskulla tulee näkyä sopimusnumero, maksusuunnitelman viite tai kustannuspaikka, mikäli näistä laskutusviitteistä on sovittu.

Laskut voi lähettää meille myös maksutta verkkolaskuportaalin kautta: https://portal.basware.com/open/RealiaIsannointiOy

Toissijaisesti laskun voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen skannauspalvelu@ropocapital.fi.

Viestin otsikkokenttään tulee kirjoittaa ”LASKU, PL 8101”. Laskun tulee olla pdf-muodossa ja jokainen lasku tulee lähettää omana tiedostonaan. Laskun kaikkien sivujen tulee sisältyä samaan tiedostoon.

Tiedustelut: ostolaskut.realia@efima.com