Veli Huotari Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi

Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Realia Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Veli Huotari. Huotari siirtyy Realia Isännöintiin ASSA-Abloy -konserniin kuuluvan Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, ja hän aloittaa tehtävässään loppuvuoden aikana.

KTM Veli Huotari on nimitetty Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Realia Isännöinnin emoyhtiö Realia Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Huotari siirtyy Realia Isännöintiin Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin Huotari on työskennellyt erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä mm. ASSA Abloy:lla sekä SSAB:llä.

”Asunto-osakeyhtiöiden isännöintipalvelut ja Realia Isännöinti ovat erittäin keskeisessä asemassa koko Realia Group -konsernin kasvustrategiassa ja haluamme rakentaa Realia Isännöinnistä koko isännöintialan johtavan palveluyrityksen. Veli Huotari tulee isännöintiä lähellä olevalta toimialalta ja hänellä on laaja-alainen kokemus paitsi liiketoiminnan sekä asiantuntijapalveluiden johtamisesta myös integraatioista ja eri yrityskulttuurien yhdistämisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Veli Huotarin Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi sekä osaksi Realia Group -konsernin johtoryhmää”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Isännöintiala on isojen murrosten edessä, ja olen erittäin innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan kehittämään Realia Isännöintiä. Uskon, että alan suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus muovata koko toimialaa sekä tehdä suomalaisten asumisesta entistä vaivattomampaa. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän asiakas- ja työntekijäkokemukseen, jotka molemmat ovat aivan kriittisiä matkalla toimialan johtavaksi asiantuntijapalveluyritykseksi”, Veli Huotari sanoo.

Veli Huotari vastaa Realia Isännöinnin toiminnasta valtakunnallisesti ja raportoi Realia Group -konsernin toimitusjohtajalle.

Lisätiedot:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461

Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh. 040 509 5087 

 

Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin ja Norjan toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 139 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi www.realiaisannointi.fi