Realia Group -konsernin talousjohtajaksi Sami Karppi

Realia Group -konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 2.5.2016 alkaen KTM Sami Karppi. Karppi siirtyy Realia Groupiin Suomen Lähikauppa Oy:n talousjohtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa SOK:ssa taloushallinnon tehtävissä sekä Ernst & Youngilla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Sami Karpin johtamaan Realia Groupin taloushallintoa. Strategiapäivityksen myötä päätimme keskittyä aiempaa vahvemmin yritysostoilla tapahtuvaan kasvuun, ja Sami Karpin vahva kokemus tulee vahvistamaan konsernia tällä osa-alueella.  Sami Karpilla on erittäin laaja-alainen kokemus sekä taloushallinnon että rahoituksen osa-alueilta päivittäistavarasektorilta sekä Suomesta että kansainvälisesti. Hänen taustansa ja osaamisensa vahvistavat erinomaisesti Realia Groupin ja sen konserniyhtiöiden kehittymistä. Haluamme olla jatkossa entistä vahvempi kiinteistönvälityksen ja -johtamisen asiantuntijapalvelukonserni”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl toteaa.

"Realia Group on erittäin kiinnostava alansa markkinajohtaja kiinteistönvälitys- ja kiinteistöjohtamispalveluissa. Konsernilla on tilaa kasvaa edelleen merkittävästi panostamalla voimakkaasti asiantuntijapalveluiden kehittämiseen. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Realia Groupista sen toimialojen parasta konsernia yhdessä henkilöstön ja asiantuntijoiden kanssa", Sami Karppi sanoo.

Talousjohtajana Sami Karppi tulee vastaamaan Realia Group -konsernin taloushallinnosta valtakunnallisesti ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:

Sami Karppi, talousjohtaja (2.5.2016 alkaen), Realia Group Oy, 040 566 0350

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, p. 040 833 5461