Realia Group -konsernin lakiasiainjohtajaksi Ulla Bono

Realia Group -konsernin lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 18.9.2017 alkaen OTL, VT Ulla Bono. Bono siirtyy Realia Groupiin Ahlstrom Oyj:n lakiasiainjohtajan tehtävästä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Ulla Bonon vastaamaan Realia Groupin lakiasioista. Realia Group kasvaa vahvasti Suomessa ja laajentuu yritysostojen kautta myös kansainvälisesti, ja tässä muutoksessa Ulla Bonon kokemus ja osaaminen vahvistavat konsernia erinomaisella tavalla. Haluamme olla jatkossa entistä vahvempi kiinteistönvälityksen ja -johtamisen asiantuntijapalvelukonserni ja hänen taustansa tukee erinomaisesti Realia Groupin ja sen konserniyhtiöiden kehittymistä”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl toteaa.

"Realia Group on erittäin kiinnostava alansa markkinajohtaja kiinteistönvälitys- ja kiinteistöjohtamispalveluissa. Konsernilla on selkeä tavoite kasvaa edelleen merkittävästi panostamalla asiantuntijapalveluiden kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Realia Groupista sen toimialojen parasta konsernia yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja asiantuntijoiden kanssa", Ulla Bono sanoo.

Lakiasiainjohtajana Ulla Bono tulee vastaamaan Realia Group -konsernin lakiasioista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti, ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Ulla Bono, lakiasiainjohtaja (18.9.2017 alkaen), Realia Group Oy, 050 539 0893
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, p. 040 833 5461