Realia Group -konsernin henkilöstöjohtajaksi Heli Hassinen-Biberger

Realia Group -konsernin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 4.4.2016 alkaen FM, MBA Heli Hassinen-Biberger. Hassinen-Biberger siirtyy Realia Groupiin Nissan Europen henkilöstöhallinnon johtajan tehtävästä. Ennen kansainvälistä uraansa Nissanilla hän on työskennellyt muun muassa ISS Palveluissa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Heli Hassinen-Bibergerin johtamaan Realia Groupin henkilöstöhallintoa. Aiemmin konsernin henkilöstöhallinto ja lakiasiat ovat olleet yhdessä ja Heikki Tuomela on johtanut tätä kokonaisuutta menestyksekkäästi. Strategiapäivityksen myötä päätimme eriyttää henkilöstöhallinnon ja lakiasiat, jotta pystymme palvelemaan aiempaa paremmin konserniyhtiöitämme.  Heli Hassinen-Bibergerillä on erittäin vahva ja laaja-alainen kokemus sekä henkilöstön johtamisen että kehittämisen osa-alueilta kansainvälisellä palvelusektorilla. Hänen taustansa ja osaamisensa vahvistavat erinomaisesti Realia Groupin ja sen konserniyhtiöiden kehittymistä. Haluamme olla jatkossa entistä vahvempi kiinteistönvälityksen ja -johtamisen asiantuntijapalvelukonserni”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl toteaa.

"Realia Group on erittäin kiinnostava kiinteistönvälitys- ja kiinteistöjohtamispalveluita tarjoava konserni, joka toimii Suomessa ja Baltiassa ja panostaa voimakkaasti asiakastyytyväisyyteen. Haluan päästä kehittämään Realia Groupista sen toimialojen parasta konsernia myös henkilöstön ja asiantuntijoiden keskuudessa. Näin mielenkiintoisen tehtävän kohdalla valinta oli helppo", Heli Hassinen-Biberger sanoo.

Henkilöstöjohtajana Heli Hassinen-Biberger tulee vastaamaan Realia Group -konsernin henkilöstöhallinnosta valtakunnallisesti ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle. Nykyinen henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Heikki Tuomela keskittyy jatkossa lakiasiainjohtajan tehtävässään aiempaa enemmän muun muassa yritysjärjestelyihin.

Lisätietoja:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461

Realia Group -konserni on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 600 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi