Linda Marthon Hestian toimitusjohtajaksi

Hestian toimitusjohtajaksi ja Realia Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.9.2018 alkaen Linda Marthon. Marthon on työskennellyt Hestiassa vuodesta 2013 ja toiminut vuodesta 2015 lähtien yhtiön varatoimitusjohtajana vastaten kaikista Hestian neljästä liiketoiminta-alueesta. Tätä ennen Marthon vastasi Hestian Asset Management -liiketoiminta-alueesta. Aiemmin Marthon on toiminut Asset Managementin ja kiinteistöjohtamisen johtotehtävissä Schrodersilla, AXA:lla ja NCM Donaldsons'illa.

Hestian nykyinen toimitusjohtaja Gunnar Isaksson jättää yhtiön syyskuun lopussa. Isaksson perusti Hestian yhdessä kollegansa Stefan Björkqvistin kanssa ja toimi yhtiön toimitusjohtajana kymmenen vuoden ajan.

"Olen erittäin tyytyväinen saadessamme Linda Marthonin Hestian toimitusjohtajaksi. Linda tuntee sekä yrityksen että sen asiakkaat hyvin, mikä antaa erinomaiset edellytykset yrityksen liiketoiminnan kehittämiselle. Hestia on tärkeässä roolissa Realia Group -konsernin laajentumisessa Pohjoismaihin ja luo pohjan konsernin liiketoiminnalle Ruotsissa. Lindan vahva tausta ja osaaminen luovat erinomaiset edellytykset Hestialle saavuttaa tavoitteensa. Kiitän lämpimästi Gunnar Isakssonia hänen hienosta työstään Hestian hyväksi", Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

"Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta jatkaa toimitusjohtajan roolissa yhtiön ja sen palveluiden kehittämistä strategiamme mukaisesti. Yhdessä Hestian kaikkien neljän liiketoiminta-alueen henkilöstön sekä Realia Groupin kollegoiden kanssa pystymme laajentamaan palveluvalikoimaamme kiinteistönomistajien käyttöön myös muissa Pohjoismaissa", Linda Marthon sanoo.

​Hestian toimitusjohtaja vastaa yhtiön operatiivisesta toiminnasta ja raportoi Realia Group -konsernin toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:

Linda Marthon, toimitusjohtaja, Hestia AB, puh. +46 (0)70 169 63 89
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. +358 40 833 5461