Huoneistomarkkinoinnin liiketoimintajohtaja vaihtuu – vt. liiketoimintajohtajaksi Maija Jussila

Huoneistomarkkinointi Oy:n pitkäaikainen liiketoimintajohtaja Jukka Rantanen on irtisanoutunut tehtävästään ja siirtyy uusiin tehtäviin Huoneistomarkkinoinnin ja sen emoyhtiö Realia Group -konsernin ulkopuolelle. Huoneistomarkkinoinnin vt. liiketoimintajohtajaksi on nimitetty 1.7.2016 alkaen Maija Jussila. Maija Jussila jatkaa samalla myös Huoneistomarkkinointi Oy:n kenttäjohtajana. Huoneistomarkkinoinnin uuden liiketoimintajohtajan haku on aloitettu.

”Haluan lämpimästi kiittää Jukka Rantasta hänen työstään sekä sitoutumisestaan Huoneistomarkkinoinnin rakentamiseen ja Huom!-ketjun kehittämiseen. Toivotan Jukalle onnea ja menestystä hänen uusiin haasteisiinsa!”, Huoneistomarkkinointi Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

Lisätietoja:

Matti Bergendahl, hallituksen puheenjohtaja, Huoneistomarkkinointi Oy, puh. 040 833 5461

 

Vuonna 1969 perustettu kiinteistönvälitysyritys Huoneistomarkkinointi Oy palasi Suomen kiinteistönvälitysmarkkinoille toukokuussa 2011. Uudessa muodossaan osakkuusmallille perustuva ketju on viime vuosien aikana levittynyt jo 24 paikkakunnalle. Yritys on osa Realia Group Oy:tä, joka on Suomen suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni.

Realia Group -konserni on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 600 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi