Huoneistokeskuksen toimitusjohtaja vaihtuu – vt. toimitusjohtajaksi Lea Jokinen

Huoneistokeskus Oy:n toimitusjohtaja Antti Asteljoki on irtisanoutunut tehtävästään ja siirtyy uusiin tehtäviin Huoneistokeskuksen ja sen emoyhtiö Realia Group -konsernin ulkopuolelle. Huoneistokeskuksen vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty 9.5.2016 alkaen Lea Jokinen. Lea Jokinen jatkaa samalla myös Realia Management Oy:n liiketoimintajohtajana. Huoneistokeskuksen uuden toimitusjohtajan haku on aloitettu.

”Kiitän Antti Asteljokea hänen työstään ja sitoutumisestaan Huoneistokeskuksessa. Toivotan Antille onnea ja menestystä hänen uusiin haasteisiinsa jatkossa!”, Huoneistokeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo. 

Lisätietoja:

Matti Bergendahl, hallituksen puheenjohtaja, Huoneistokeskus Oy, puh. 040 833 5461

Huoneistokeskus on kiinteistönvälitysalan uranuurtaja, joka toi nykyaikaisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Edelläkävijänä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaa tämän päivän sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Huoneistokeskus on jo vuodesta 1953 ollut mukana monen suomalaisen elämän tärkeimmässä kaupassa.

Realia Group -konserni on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 600 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi