Heikki Malinen ja Anna Salmi Realia Groupin hallituksen jäseniksi

Posti Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Malinen ja Stockmann Oyj:n asiakkuusjohtaja Anna Salmi on nimitetty Realia Groupin uusiksi hallituksen jäseniksi.

Realia Groupin hallituksen jäseninä jatkavat Realia Group -konsernin pääomistaja Altorin osakkaat Bengt Maunsbach (pj.) ja Risto Siivonen sekä johtaja Niko Mokkila. 

”Realia Groupilla on voimakkaat kasvutavoitteet niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja konserni haluaa tarjota Pohjoismaiden parasta kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönvälityksen asiantuntijapalvelua. Heikin ja Annan taustat sekä osaaminen täydentävät ja vahvistavat hienosti Realia Groupin hallituksen kokoonpanoa. Heikin pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja Annan kokemus asiakkuuksien johtamisesta sekä digitaalisesta palvelukehityksestä ovat Realia Group -konsernin kehitykselle arvokas lisä”, hallituksen puheenjohtaja Bengt Maunsbach sanoo.

KTM, MBA Heikki Malinen (s. 1962) on toiminut Posti Group Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2012. Sitä ennen hän työskenteli Pöyryn toimitusjohtajana ja UPM-Kymmenen johtokunnan jäsenenä. Ennen Suomeen paluuta 2006 hän työskenteli useita vuosia Yhdysvalloissa UPM-Kymmenen, Jaakko Pöyryn ja McKinseyn palveluksessa. 

KTM Anna Salmi (s. 1979) on toiminut Stockmannin asiakkuudesta, markkinoinnista ja digitaalisista palveluista vastaavana johtajana vuodesta 2016 lähtien. Tätä ennen Salmi työskenteli Stockmannilla vuodesta 2015 alkaen Digital Retail -yksikön johtajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Aurinkomatkojen kaupallisena johtajana ja myynti- ja markkinointijohtajana sekä Finnairin digitaalisen markkinoinnin johtajana.

Lisätiedot:
Bengt Maunsbach, hallituksen puheenjohtaja, Realia Group Oy, puh. +46 (0)73 0799 115.

Realia Group Oy on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian, Ruotsin ja Norjan liiketoiminnoista vastaavat Ober-Haus ja Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi